C# Стартовий

Якщо Ви маєте лише загальне уявлення про те, що таке програмування і ніколи не займались ним професійно, рекомендуємо Вам розпочати вивчення з самих основ.

Курс «C # Стартовий» призначений для новачків у програмуванні, а також початківців-розробників і програмістів, які бажають в найкоротший строк вивчити основи програмування, але ніяк не визначилися з конкретною мовою програмування.

На курсі розглядається процедурний підхід в програмуванні, вивчаються основні синтаксичні конструкції мови C #. Курс формує базові уявлення про механізми роботи високорівневих мов програмування.

В процесі вивчення Ви зрозумієте, чому C # є доступною і простою для вивчення мовою, з’ясуєте яку роль вона відіграє в розробці програм і якими можливостями володіє, навчитесь використовувати її переваги у власних проектах.
На курсі "C # Стартовий" детально розглядаються змінні, константи, типи даних, умовні конструкції, логічні операції, циклічні конструкції, принципи створення та використання методів, механізми рекурсії, а також основи роботи з масивами даних.

По завершенні курсу Ви переконаєтесь в тому, що програмувати може кожен і для цього не потрібно володіти особливими математичними здібностями або вченим ступенем. Все що Вам для цього потрібно - це наполегливість та націленість на результат.

ВИДЕОУРОК №1. Знайомство з мовою C#

Знайомство з мовою C#. Розгляд середовища розроблення програмного забезпечення - Visual Studio . Розгляд та створення основних програмних проєктів.