Безкоштовна освітня програма Start IT program.Cisco4Ukraine для українців
ITVDN: курсы программирования
Видеокурсы по
программированию

    Выбери свою IT специальность

    Подписка

    Выбери свою IT специальность

    Подписка

      Зареєструйся вже сьогодні!

      Start IT program.Cisco4Ukraine – це безкоштовна освітня програма організатором якої є Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві (Польща) у партнерстві з міжнародним центром IT-освіти Cisco Networking Academy для підтримки українських громадян по всьому світу у розвитку їхніх цифрових навичок та кращого доступу до працевлаштування.

      Проєкт Cisco4Ukraine забезпечує безкоштовні онлайн курси з матеріалами доступними українською та англійською мовами. Розпочати навчання можна за такими напрямками:

      • Кібербезпека (з можливістю отримання промислової сертифікації Cisco Certified Support Technician CCST з кібербезпеки),
      • Техніки комп’ютерних мереж (отриманих знань буде достатньо, щоб скласти сертифікаційний іспит CCST Networking та отримати визнану галуззю сертифікацію для свого резюме).

      Після проходження кожного розділу курсу є перевірка знань та отримання цифрового бейджа після кожного курсу. Підчас навчання проводяться онлайн-заняття та гарантована підтримка кваліфікованих інструкторів. Все потрібне, щоб здобути практичні навички та підготуватися до сертифікації. Курси доступні для початківців, людей, які хочуть покращити свої знання, а також для тих, хто хоче перекваліфікуватися і змінити професію.

      Проєкт спрямований на профорієнтацію та допомогу в працевлаштуванні. «Платформа можливостей», вебінари про сучасний стан на ринку праці, секрети рекрутингу в Cisco, поради щодо якісного резюме (CV) – це все допоможе почати кар’єру в IT.

      Навчання відбувається дистанційно, тому учасники програми можуть ефективно навчатись незалежно від свого поточного чи майбутнього місця перебування не перериваючи навчання.

      Щоб розпочати навчання треба заповнити форму

      Більше про проєкт: https://cisco4ukraine.pl/ua/

      Більше інформації про університет: https://ua.uitm.edu.eu/

      Більше інформації про Академію Cisco: https://www.netacad.com/

      Cisco – американська транснаціональна корпорація, яка є найбільшим у світі виробником мережевого обладнання, призначеного для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації та комутації, а також для потреб комерційного ринку IP-комунікацій і корпоративного ринку.

      Академія Cisco – міжнародна  освітня програма в галузі ІТ та кібербезпеки, програма соціальної корпоративної відповідальності Cisco з 1997 року. Допомагає опанувати перспективні спеціальності та успішно розвити кар’єру.

      КОММЕНТАРИИ И ОБСУЖДЕНИЯ
      СТАТЬИ ПО СХОЖЕЙ ТЕМАТИКЕ

      Покупай подпискус доступом ко всем курсам и сервисам

      Библиотека современных IT знаний в удобном формате

      Выбирай свой вариант подписки в зависимости от задач, стоящих перед тобой. Но если нужно пройти полное обучение с нуля до уровня специалиста, то лучше выбирать Базовый или Премиум. А для того чтобы изучить 2-3 новые технологии, или повторить знания, готовясь к собеседованию, подойдет Пакет Стартовый.

      Стартовый
      • Все видеокурсы на 3 месяца
      • Тестирование по 10 курсам
      • Проверка 5 домашних заданий
      • Консультация с тренером 30 мин
      59.99 $
      Оформить подписку
      Весенний
      • Все видеокурсы на 15 месяцев
      • Тестирование по 24 курсам
      • Проверка 20 домашних заданий
      • Консультация с тренером 120 мин
      90.00 $
      219.99 $
      Оформить подписку
      Акция
      Базовый
      • Все видеокурсы на 6 месяцев
      • Тестирование по 16 курсам
      • Проверка 10 домашних заданий
      • Консультация с тренером 60 мин
      72.00 $
      89.99 $
      Оформить подписку
      Акция
      Notification success
      Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать взаимодействие с нашими веб-сайтами и услугами простым и значимым.